fbpx
Logo Simpools

Beleef het ultieme zwembadgevoel aan een onklopbare prijs!

We combineren opzetzwembaden met een bovengronds houten terras. Zo maken we een mooi zwembad betaalbaar! Geïnstalleerd door het simpools team of simpel zelf op te zitten met onze DIY bouwpakketten.

Vanaf € 6.299 incl BTW

Beleef het ultieme zwembadgevoel aan een onklopbare prijs!

We combineren opzetzwembaden met een bovengronds houten terras. Zo maken we een mooi zwembad betaalbaar! Geïnstalleerd door het simpools team of simpel zelf op te zitten met onze DIY bouwpakketten.

Vanaf € 6.299 incl BTW

Het nieuwsblad logo

"Gat in de zwembadmarkt: een bouwpakket van 6.999 euro"

made in Oost-Vlaanderen logo

"Simpools wint Bertje voor beste ondernemersidee"

Het Laatste Nieuws logo

"Zodat mensen IKEA-gewijs een Simpool zelf kunnen installeren. "

Zwembadfrustraties

Sim en zijn gezin waren al jaren op zoek naar de perfecte zwembadbeleving maar konden dit niet vinden. Moderne zwembaden starten bij 50.000 euro. Modern en betaalbaar zwemmen leek een onmogelijke combinatie.

De oplossing

Simpool

Houten zwembadomkadering voor opzetzwembad

Onze modules

Standaard trap

Premium trap

Lounge

Bar

Simtub

Houten bubbelbadomkadering

Bekijk onze onklopbare voordelen

Betaalbaar

Beleef het ultieme zwembadgevoel aan een onklopbare prijs!

Simpel

In gebruik en installatie. Vergeet graafwerken en vergunningen. Simpools makes it simple.

Modern

Een houten zwembad met oog voor detail dat naadloos in uw tuin past

Snel

Installatie onder de 2 dagen tijd

Luister naar meer dan 60+ Simpool eigenaren

Tielt
Oostakker
Aalter
Gent

Hoe werkt het?

Hoe werkt het DIY-pakket?

Opzetzwembad

Zet het opzetzwembad in elkaar

Houtskelet

Installeer het houtskelet rond het opzetzwembad

Terrasplanken

Bevestig de terrasplanken op het houtskelet

Geniet!

Het gezicht achter Simpools

Sim

CEO

Simpools is opgericht door Sim, een 25 jarige dokter in spe met een enorme passie voor zwembaden. Vandaag is de missie van Sim om met Simpools zoveel mogelijk mensen van een mooie betaalbare zwembadbeleving te voorzien in de vorm van een DIY-pakket!

FAQ

Een antwoord op veelgestelde vragen!

We garanderen de duurzaamheid van het zwembad door te werken met de meest kwalitatieve opzetzwembaden. Het type dat we gebruiken verschilt van de overige opzetbare zwembaden in de markt door het sterke frame dat uit gegalvaniseerd staal bestaat en de liner/zak die 3 lagen dik is (2 lagen pvc met ertussen gerasterd polyester).

Gemiddeld kennen deze zwembaden een levensduur van 5 jaar wanneer men dit onbeschermd in de tuin plaatst. Met een beschermend terras en onderliggende betontegels erbij zal de levensduur wellicht langer zijn maar hierover hebben we , gezien het jonge karakter, nog geen exacte gegevens over. Het zwembad is ook vervangbaar zonder dat een complete afbraak van het terras nodig is. Op het zwembad wordt ook 2 jaar garantie van de fabrikant gegeven.

Het terras zelf heeft een duurzaamheid van een geschatte 15 jaar mits goed onderhoud.

Gezien de kwaliteitsvereisten voor zwembaden werken we momenteel met volgende zwembadmaten:

– 4,00m x 2,00m x 1,22m hoogte voor de Simpool 4

– 5,49m x 2,74m x 1,32m hoogte​ voor de Simpool 5

– 7,32m x 3,66m x 1,32m hoogte​ voor de Simpool 7

– 1,96m diameter voor de Simtub 4

Op termijn hopen we elk bovengronds zwembad te kunnen moderniseren met een aansluitend terras! Laat gerust weten welk zwembadafmetingen jij graag tot een simpool ziet omgebouwd worden, alsook als je op de hoogte wenst te blijven van de lancering van deze nieuwe producten!

Er zijn verschillende maatregelen om het bad te doen overwinteren (1/4de water eruit, winterproduct toevoegen en goed afdekken). In principe is het dus de bedoeling dat het bad blijft staan. Natuurlijk is deze keuze aan de klant en indien gewenst kan het zwembad eenvoudig van onder de constructie weg gehaald worden en er in de lente terug onder geplaatst worden. Beide opties beschrijven we in de gebruikshandleiding die we meegeven.

Wij merkten dat het onderhoud van een simpool vrij simpel is. Aan de hand van onze zwembadrobot, in combinatie met de nodige zwembadproducten, kan je je zwembad kristalhelder houden Je krijgt van ons een gedetailleerde handleiding van hoe je het zwembad het beste kan onderhouden met een checklist zodat je niets vergeet! 

We leveren standaard een filter die automatisch in- en uitschakelt. Je kan zelf kan kiezen hoeveel uur er op een dag gefilterd wordt.. Een 5 tal uur per dag filteren is meer dan genoeg en is behoorlijk goedkoop (0,23 euro per dag). Bij de warmtepomp kozen wij om te werken met de nieuwste inverter technologie. Dit houdt in dat de warmtepomp (automatisch) op een lagere kracht gaat draaien wanneer mogelijk. De warmtepomp past zich dus aan aan de omstandigheden. Dit houdt de temperatuur van het water constant, en zorgt er tegelijkertijd voor dat er nóg efficiënter wordt omgegaan met energie.

Voor de DIY pakketten is er voldoende stock. Indien je wenst te rekenen op ons team voor de installatie is dit afhankelijk van huidige projecten. Vraag een vrijblijvende offerte om een idee te krijgen van mogelijkheden. Na ontvangst van het voorschot kunnen wij de klant wel verzekeren van een plaatsing op een tijdstip naar wens, vòòr de stormloop die de zomer mogelijk met zich meebrengt
De plaatsing is vergunningsvrij indien de volgende voorwaarden gerespecteerd zijn: geen plaatsing op kwetsbaar gebied. een maximum van 80 vierkante meter aanbouw aan de woning, inclusief het te plaatsen simpools zwembad. plaatsing op minder dan 30 meter van woning. respecteren van 1 meter perceelsgrens afstand. Indien niet voldaan is aan deze voorwaarde, of indien er twijfel is, adviseren we even contact op te nemen met de gemeente.

Geen zware graafwerken voor de plaatsing van uw simpool. Bij een plaatsing op gras worden er enkel de noodzakelijke betontegels, die steun bieden aan de poten van het zwembad, een 5cm ingegraven.

De nieuwste warmtepompen, die door ons aangeboden worden, zetten omgevingslucht om in energie: warmte. Een simpool verwarmen op basis van zonne-energie is bij ons mogelijk aan de hand van een solar mat. Dit product ontvangt water die het mits voldoende zon-inwerking gaat verwarmen.

Vraag je offerte aan!

Beleef het ultieme zwembadgevoel aan een onklopbare prijs!

We maken betaalbare en moderne zwembaden door kwalitatieve opzetzwembaden te combineren met een bovengronds houten terras, dat je bovendien volledig zelf kunt opzetten.

Vraag je offerte aan!

Beleef het ultieme zwembadgevoel aan een onklopbare prijs!

We maken betaalbare en moderne zwembaden door kwalitatieve opzetzwembaden te combineren met een bovengronds houten terras, dat je bovendien volledig zelf kan opzetten